Spotlights WEIS, S. hoe wordt je model?

Je bent jong en mooi, en je wil model worden. Hoe begin je eraan?

Sofie Weiss is selfmade model. Ze stond al op jonge leeftijd op eigen benen. Aanvankelijk combineerde ze studies in de psychologie met modellenwerk, maar ze besloot al snel zich volledig op haar (inter)nationale carrière te storten. Sofie Weiss heeft nooit spijt gehad van haar keuze. Maar ze had vaak wat beter voorbereid willen zijn op die keiharde wereld.

Met dit boek wil ze jonge mensen informeren over de vele facetten van het modellenbestaan.

Welke mogelijkheden heb je als beginnend model? Kun je van modellenwerk je beroep maken of wordt het een bijverdienste? Kies je voor een internationale carrière? Hoe zit het met het statuut van een model? Wat is een optie? Wat is een buy out?

Spotlights is een handboek voor beginnende modellen en jonge meisjes met ambities. Het geeft praktische raad over carrièremanagement, selfmarketing, geld, agentschappen, opdrachten, collega's en nog veel meer.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis