Spotlights WEIS, S. hoe wordt je model?

Je bent jong en mooi, en je wil model worden. Hoe begin je eraan?

Sofie Weiss is selfmade model. Ze stond al op jonge leeftijd op eigen benen. Aanvankelijk combineerde ze studies in de psychologie met modellenwerk, maar ze besloot al snel zich volledig op haar (inter)nationale carrière te storten. Sofie Weiss heeft nooit spijt gehad van haar keuze. Maar ze had vaak wat beter voorbereid willen zijn op die keiharde wereld.

Met dit boek wil ze jonge mensen informeren over de vele facetten van het modellenbestaan.

Welke mogelijkheden heb je als beginnend model? Kun je van modellenwerk je beroep maken of wordt het een bijverdienste? Kies je voor een internationale carrière? Hoe zit het met het statuut van een model? Wat is een optie? Wat is een buy out?

Spotlights is een handboek voor beginnende modellen en jonge meisjes met ambities. Het geeft praktische raad over carrièremanagement, selfmarketing, geld, agentschappen, opdrachten, collega's en nog veel meer.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis