Zelf brood bakken Wil Engels ; Netty Engels-Geurts in de oven en in de broodbakmachine

Zelf brood bakken is tegenwoordig een koud kunstje. Toch zijn er weinig receptenboeken voor de broodbakmachine met zoveel authenticiteit als dit. Want dit is een boek met voornamelijk recepten uit Limburg. Wil en Netty Engels-Geurts verzamelen al heel lang recepten, voornamelijk recepten uit hun eigen streek. Daar zitten hele oude bij. Ze testen ze allemaal in eigen keuken en beschrijven ze daarna zodanig dat iedereen de gerechten kan maken. Er worden geen vreemde grondstoffen gebruikt, de tekst is duidelijk en begrijpelijk en de recepten zijn stap voor stap opgebouwd. Zelf brood bakken is zodanig opgebouwd dat elk recept zowel in de oven als in de broodbakmachine kan worden bereid. Stoet, Limburgs roggebrood, mikkemenkes en suikerbrood staan erin beschreven, maar ook gewone witte en bruine broden, brood zonder gist, Kerstbrood en uienbrood. Wil en Netty Engels-Geurts hebben o.a. het standaardwerk Vlaai en ander Limburgs gebak geschreven. Ze zijn op vele gebieden actief om Limburgs gebak en de Limburgse keuken in het algemeen te promoten. Ook verkrijgbaar: Vlaai en ander Limburgs gebak Limburg op z'n lekkerst Leer Limburgs koken met Peetjie Engels Koken met Limburgs bier.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 17,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis