Zuidwal ZEE, Sytze van der Dossier van een seriemoordenaar

'Zuidwal' is het op ware feiten gebaseerde relaas van een sadistische psychopaat, maar vooral het verhaal over twee rechercheurs die worden geconfronteerd met het absolute kwaad. Een van hen gaat er uiteindelijk aan onderdoor.

Sytze van der Zee sprak met nabestaanden en betrokkenen bij het onderzoek, en verdiepte zich maandenlang in het dossier van deze seriemoordenaar, die tot op de dag van vandaag vastzit.

Een elfjarig meisje verdwijnt tijdens schooltijd in het vredige dorp Wassenaar. Alle beschikbare agenten en inderhaast bijeengeroepen leden van het regionale recherchebijstandsteam worden ingezet bij het onderzoek. Vier dagen later wordt het lijk van het meisje gevonden in de duinen. Het spoor leidt algauw naar een dertigjarige man.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

iets scheef

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis