Aangebrand ZEEUW, T. de een food-mystery om je vingers bij af te likken

Cora Traarbach is de slechtste kok van het land. De mengt ingrediënten die niet kúnnen en denkt dat te maskeren door het 'fusion' te noemen. Ze is een gevaar inde keuken, vindt culinair journalist Nic Hak, die voor 'Natafelen met Nic', zijn wekelijkse rubriek in dagblad De Courant, argeloos haar restaurant is binnengewandeld en bijna over zijn nek is gegaan. Cora ziet de bui hangen en laat al haar erotische talenten op de humeurige culinair recensent los, maar Nic trapt er niet in. Dat blijkt niet slim, want Cora's wraak zal groot zijn als de recensie ooit wordt gepubliceerd.
Dat Nic Hak tijdens zijn volgende restaurantbezoek een menukaart krijgt aangereikt waarop tientallen fotootjes zijn geplakt van vrolijke maar op z'n minst belastende 'ontmoetingen' uit zijn culinaire reisverleden, ach, daar kan hij de humor nog wel van inzien. Maar als vervolgens lamssaus wordt opgelepeld waarin - hij ziet het net op tijd - een vinger drijft, begint er iets te dagen. In zijn zoektocht naar de waarheid krijgt Nic hulp van een opmerkelijke collega: Tara, de mooie redactrice van de buitengewoon populaire receptensite 'Snoepweb'. Ze rookt sigaren, studeert Sanskriet en is lid van een veganistische beweging. Nic en Tara vormen vanaf dat moment een zonderling duo in de niet aflatende strijd tegen belabberd voedsel en maffiose bediening.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis