Lorcana Draft-toernooi Vrijdag 17 mei bij Broekhuis Oldenzaal

vrijdag 17 mei 2024 19:00
Lorcana Draft-toernooi Vrijdag 17 mei bij Broekhuis Oldenzaal

Op vrijdag 17 mei organiseren Boekhandel Broekhuis Oldenzaal en De Zoete Kruimels een evenement voor de verschijning van Chapter 4 van Disney Lorcana (Trade Card Game).

Net als bij onze vorige evenementen zullen er veel starterpacks, troves, giftsets, boosterpacks en zelfs volledige boosterboxen aanwezig zijn voor de verkoop. Natuurlijk is er ook weer merchandise. Ook van de voorgaande Chapters hebben we nog voorraad, dus mocht je je collectie nog niet compleet hebben, kan je deze nog aanvullen.

Om de verkoop van Trove Packs en Gift Boxes iets eerlijker te maken, krijgen alle mensen die zich aanmelden bij het evenement en die dat willen een lootje. Hierdoor heeft iedereen evenveel kans om deze speciale boxen te mogen kopen. Mochten we veel binnenkrijgen dan zullen we jullie vragen een voorkeur op te geven en is het misschien mogelijk om spullen te reserveren.

Boosterboxen e.d. kunnen vooraf gereserveerd worden!

Ook is het de bedoeling om een toernooi te gaan spelen, waarmee je weer kans maakt op speciale promo kaarten en/of pins. Hiervoor vragen we je om je eigen kaarten mee te nemen. Dit deck zul je aanvullen met twee boosterpacks die je van ons krijgt bij de aanschaf van een ticket.Zo hopen we te voorkomen dat er een speler is met een oppermachtig deck.Natuurlijk is er ook weer koffie, thee en wat lekkers beschikbaar! Tickets zijn €15,-.

Tot dan!

Tickets via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-release-and-play-event-lorcana-chapter-4-865629439957?aff=ebdsoporgprofile

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis