Boekhandel Broekhuis Deventer

vrijdag 26 februari 2021
Boekhandel Broekhuis Deventer

Uw boekhandel in Deventer!

Welkom bij boekhandel Broekhuis in Deventer! Een vestiging van Boekhandel Broekhuis, al meer dan 150 jaar een begrip in Twente en omstreken, mag in Deventer, de boekenstad bij uitstek, natuurlijk niet ontbreken. De boekenwinkel, gelegen in het hart van de historische binnenstad, biedt een uitgebreide collectie boeken voor jong en oud; van literatuur tot thrillers, van kinderboeken tot wetenschappelijke werken en nog veel meer. Met een deskundig team van medewerkers en een uitstekende service, is Boekhandel Broekhuis dé plek voor boekenliefhebbers.

Het assortiment van Boekhandel Broekhuis Deventer

Boekhandel Broekhuis heeft een uitgebreid assortiment boeken in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar een roman van je favoriete auteur, een kookboek voor de feestdagen, of een studieboek voor je studie, Boekhandel Broekhuis heeft het allemaal. Kom eens langs bij onze boekhandel in Deventer. Ons deskundige personeel staat daar klaar om je te helpen!

Veel meer dan alleen boeken

In onze boekwinkel in Deventer kan je veel meer vinden dan alleen de reguliere titels. Boekhandel Broekhuis heeft een aanbod bibliofiele boeken en exclusieve boekobjecten voor de lezer die op zoek is naar iets exclusiefs. Voor spellen en puzzels kun je ook terecht bij onze boekenhandel in Deventer. Een puzzel voor de ontspanning, of een (bord)spel voor de gezelligheid. Je vindt het bij Broekhuis.

Evenementen bij Broekhuis Deventer

Wij houden bij Boekhandel Broekhuis ook erg van de sociale interactie met de mensen in de buurt. Daarom organiseren wij met enige regelmaat evenementen die toegankelijk zijn voor jong en oud. Deze evenementen zijn heel gemoedelijk en vaak met gratis entree. Kom ook eens kijken!

Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn.

Boekhandel Broekhuis Lange Bisschopstraat 7 7411 KG Deventer 0570 203 103

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis