Reis boeken

Reizen is de afgelopen jaren enorm veranderd. Sinds de uitvinding van smartphones en reis-apps en de wijdverbreide beschikbaarheid van GPS en WiFi, is reizen gemakkelijker en toegankelijker. Echter, reizen met een boek als gids of als inspiratie, is een ervaring die iedereen zou moeten hebben, ongeacht leeftijd en bestemming. Boekhandel Broekhuis heeft een uitgebreide collectie reisboeken.  

 

Vind boeken die uw reislust aanwakkeren  

Mark Twain zei het ooit al: “Van reizen leren we.” Het is geestverruimend, ontwikkelt onze kennis van en begrip voor andere culturen en maakt ons tot meer bewuste wereldburgers. Of u nu daadwerkelijk de wereld rondreist, of alleen in uw hoofd nieuwe bestemmingen en culturen ontdekt, onze boeken in de categorie reizen geven u een completer beeld van de wereld. Plan uw nieuwe reis, droom weg bij de vele mooie plaatjes of verdiep u in een bijzondere cultuur. Bij Boekhandel Broekhuis heeft u een ruime keuze uit boeken in de categorie reizen. Maak daarom van onze winkel of webshop uw volgende reisbestemming. 

  

Lezen, dwalen, herhalen 

Bent u reislustig of leest u graag over reizen, andere landen en culturen of misschien wel gewoon over bijzondere plekjes in ons eigen land? Dan vindt u in deze categorie vast iets van uw gading. Van de populaire Lonely Planet reisgidsen, tot bijzondere reisverhalen en alles wat daar tussen zit. Lekker lezen en in gedachten dwalen langs de mooie plekken op deze wereld, om daarna weer een nieuw boek op te zoeken en het nog een keer dunnetjes over te doen. Wakker uw reislust aan en breng een bezoek aan onze winkel in Enschede of bestel het reisboek van uw keuze eenvoudig in onze webshop.  

 

Boekhandel Broekhuis 

Al meer dan 150 jaar weten boekenliefhebbers uit Twente en ver daarbuiten Boekhandel Broekhuis te vinden. Onze gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn zijn een bezoek waard. U vindt er een uitgebreide collectie boeken, muziek, tijdschriften, cadeauartikelen en wenskaarten. Kom ook eens langs bij één van de speciale evenementen (zoals ontmoetingen met auteurs en lezingen) die we regelmatig voor onze klanten organiseren. Meer informatie daarover vindt u hier.