Spannende boeken

“Fysicus Leonardo Vetra rook brandend vlees, en hij wist dat het zijn eigen vlees was.”

(Het Berini Mysterie – Dan Brown).

Een angstaanjagende openingszin uit zomaar één van de thrillers in onze rubriek ‘spannende boeken’. Pakkende openingszinnen die lezers bijna dwingen om verder te lezen, prikkelende cliffhangers en verrassende plotwendingen. Typisch voor boeken in deze categorie.

Thrillerliefhebbers opgelet!

Mensen lezen graag spannende boeken. Het lezen van een thriller ontspant, helpt te ontsnappen uit de dagelijkse sleur en intrigeert. Probeer een spannend boek midden in een bloedstollende scène maar eens weg te leggen. In onze rubriek ‘spannende boeken’ vindt u een uitgebreide collectie thrillers, detectives en misdaadromans. Huiveringwekkende verhalen vol actie, mysterie, complotten, moord en misdaad. U komt hier de grote namen tegen, maar ook de minder bekende auteurs. Stuk voor stuk goed voor zenuwslopende verhalen, die u op het puntje van uw stoel houden.

Spannend in alle soorten en maten

In de categorie ‘spannende boeken’ vallen veel verschillende soorten boeken. Er is voor iedereen wel een geschikt exemplaar te vinden. Of u nou liefhebber bent van Nederlandse of internationale literaire, psychologische, juridische, historische, Scandinavische of crime thrillers, alles staat op onze boekenplank. In onze webshop en in onze winkels. Met één klik bestelt u uw keuze online en laat u het boek thuis bezorgen of haalt u het af in één van onze winkels. Natuurlijk kunt u ook voor spannende Ebooks bij ons terecht. Wacht niet langer en bestel nu uw volgende thriller!

Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is al 154 jaar boekhandel een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. Broekhuis heeft voor u een enorm aanbod aan boeken, wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen. Daarnaast verrassen we u, als klant, graag met bijzondere ontmoetingen met auteurs, lezingen en speciale evenementen. U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Deventer. Vanaf 18 maart 2022 kunt u ons ook in Apeldoorn vinden.