Meet & Greet met Gillian King & Vannessa Thuyns op zaterdag 18 mei te Deventer

zaterdag 18 mei 2024 14:00
Meet & Greet met Gillian King & Vannessa Thuyns op zaterdag 18 mei te Deventer

Boekhandel Broekhuis Deventer ontvangt met trots Gillian King & Vanessa Thuyns op zaterdag 18 mei voor een Meet & Greet. Grijp je kans om de schrijfsters van de feelgood-boeken te spreken over hun nieuwe boeken 'Als ik je weer zie' en 'Thuis in het onbekende'.

'Als ik je weer zie' - Gillian King

Als ik je weer zie is ontroerende realistische feelgood, van tweevoudig winnaar Feelgood van het Jaar Gillian King.

Lily wil best een tijdje op het dochtertje van haar beste vriendin Sara passen wanneer zij plotseling weg moet. Totdat ze ontdekt wie Sara daarvoor nog meer heeft ingeschakeld: Seb. Hij is vreselijk knap, grappig en stiekem erg sexy. O, en niet geheel onbelangrijk: Lily’s ex.

Seb is wel de laatste persoon met wie Lily een paar weken lang in hetzelfde huis wil wonen. Maar wanneer ze noodgedwongen tijd met elkaar doorbrengen, merken ze dat het verleden hen razendsnel inhaalt. Oud zeer komt naar boven, net als verborgen gevoelens en emoties. Waar vonken overspringen, gaat alleen ook weleens iets in de fik…

'Thuis in het onbekende' - Vannessa Thuyns

'Thuis in het onbekende' van Vannessa Thuyns is deel 1 in het tweeluik ‘De Thuishaven’ over één tijdloos mysterie dat de werelden van twee vrouwen over de tijds- en landsgrenzen heen met elkaar weet te verbinden. Engeland, 1950. Alexandra Howard is burgemeester van het plaatsje Paddlestone en doet haar best zich als vrouw te handhaven in een mannenwereld. Als er op een dag een mysterieuze man aanspoelt, staat niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van heel Paddlestone op z’n kop. Al snel wordt hij liefdevol opgenomen door de dorpsbewoners en kan niemand zich meer een leven voorstellen zonder deze wonderlijke nieuwkomer. Tot de dag dat Alexandra zijn ware identiteit ontdekt en voor een lastige keuze komt te staan… VS, 2001. De Britse Penny vertrekt naar New York om bij het Museum of Modern Art te werken aan een speciale expositie. Daar aangekomen blijkt haar gehuurde kamer echter niet te bestaan én is ze ook nog eens al haar geld kwijt. Gelukkig biedt de hotshot advocaat Elliott haar een slaapplek aan. Maar Penny is niet van plan zich te laten ‘redden’ door een man die ze nauwelijks kent. Ze kan best haar eigen boontjes doppen. Toch? Hoe ver de levens van Alexandra en Penny ook van elkaar verwijderd lijken, ze blijken op een bijzondere manier met elkaar verweven.

 

Aanvang: 14:00 uur

Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7
7411 KG Deventer

Toegang: gratis

Aanmelden: niet nodig

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis