Meet & Greet met Nathalie Pagie op zaterdag 22 juni te Deventer

zaterdag 22 juni 2024 13:30
Meet & Greet met Nathalie Pagie op zaterdag 22 juni te Deventer

Boekhandel Broekhuis Deventer ontvangt met trots Nathalie Pagie op zaterdag 22 juni voor een Meet & Greet. Grijp je kans om de schrijfster van de thriller 'Vuurduivel' te spreken over haar nieuwe boek 'Vlissingen'. Een spannende thriller voor de lezers van Camilla Läckberg.

Keet Kuipers verblijft een maand in een vissershuisje in Vlissingen om in alle rust aan een filmscript te werken, als ze de mysterieuze Ragnar ontmoet. Deze charmante Ier is een welkome afleiding van haar prille relatie met weduwnaar Marcel, wiens liefde haar verwart en benauwt.

Dan ontdekt ze dat Barbara, de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren. Keet wil zich er niet mee bemoeien, totdat ze er tot haar verbazing achter komt dat een van hen haar halfbroer Paddy is, die bij zijn vader in Ierland woont. Tenminste, dat dacht ze. Paddy blijkt in de haven te werken als drugsuithaler.

Tijdens een geheime ontmoeting met Paddy hoort Keet dat hij volledig klem zit. De politie inschakelen is geen optie: het risico op een gewelddadige vergeldingsactie is te groot. Terwijl Paddy en zijn maten zich opmaken voor de gevaarlijkste klus van hun leven en Barbara plots van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, neemt Keet een beslissing die alles doet kantelen.

 

Aanvang: 13:30 uur

Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7
7411 KG Deventer

Toegang: gratis

Aanmelden: niet nodig

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis