Enschede

Tentoonstelling Ed Step vanaf 6 juni bij galerie Broekhuis Enschede

maandag 1 januari 0001 00:00
Boekhandel Broekhuis Enschede nodigt u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling

MENSchede
Zwart Wit en soms een beetje kleur

van fotograaf Ed Step

De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 6 juni 2019 om 19.00 uur en zal worden verricht door Bea Lubbers.
Meer informatie >

Meet & Greet & Hugs met Jelle Hermus op 29 juni in Enschede

maandag 1 januari 0001 00:00

Op zaterdag 29 juni bezoekt Jelle Hermus de Enschedese winkerl van Broekhuis.

Aanleiding is het verschijnen van zijn boek 'Leven met wind mee' - Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd. 

 

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In ‘Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut ‘Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken.

Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Meer informatie >